Hardball

Action, taktik, spænding og adrenalin… og måske lidt blå mærker 😉

På Tjele Efterskole kan du vælge hardball som valgfag. Vi spiller på skolens eget godkendte område, som er en skov fyldt med naturlige gemmesteder, samt olietønder og paller, som man kan gemme sig bag, når man er i kamp. Deltagerne skal være fyldt 16 år og have en skriftlig tilladelse fra forældre. Skolen har alt sikkerhedsudstyr og alle har ens våben, så kampene bliver fair. Hardball-klubben mødes en gang om ugen, hvor vi går i skoven og spiller Capture the Flag, Team Deathmatch og Free for All. I hardball-klubben handler det om at have det sjovt med sine venner, og udvikle strategier og taktikker for at kunne nedkæmpe ”fjenden”. Vi arbejder hvert år på, sammen med vores elever, at forbedre banen, hvor vi bygger bedre skjulesteder og baser.
Så hvis du er klar på at fyre op sammen med vennerne, udvikle strategier og taktikker for at nedkæmpe fjenden, snige dig gennem skoven, bygge skjulesteder, ikke er bange for action og er fyldt 16 år, så er hardball-klubben lige noget for dig!!

Valgfag

Hardball Link to Hardball