Omsorg og sundhedsklasse

Se mere

NYT tilbud til 10. klasses elever, som ønsker at vokse som menneske og som omsorgsperson inden opstart af uddannelse.

Indsigt gi’r udsyn

Vil du kende forskel på psykologi-pædagogik, smage på begreber som observation, refleksion og hjælpekunst?
Og kunne du tænke dig at prøve at gennemføre aktiviteter for forskellige målgrupper?
Så skal du være med i Omsorg og sundhedsklassen 20/21.

Indhold

2 dages (prøveforberedende) undervisning i fagene dansk, matematik og engelsk – og 3 dages fordybelse i omsorg og hjælpekunst.

Det bliver afvekslende, aktivt og spændende!
Du arbejder både selvstændigt og i teams indenfor psykologi, pædagogik, borgergrupper, trivsel, livsstil og meget mere.

Vi besøger uddannelsessteder, afprøver aktiviteter og du kan komme i praktik indenfor faget.

På Tjele Efterskole er der plads til dig – og til alle de andre. Du får dit livs skoleår, med oplevelser, fællesskab og venner for livet. Vi udfordrer dig – både fagligt og menneskeligt og du kommer til at kende og se helt nye sider af dig selv.