Hvordan bliver man elev

Udforsk

Kom på besøg, og se det hele selv

Du kan søge om plads på Tjele Efterskole ved at ringe, eller e-maile til skolen. Du kan se, hvordan du kommer i kontakt med os her på siden. Dernæst skal du med på en rundvisning på efterskolen (gælder dog ikke grønlandske elever), så vi kan lære hinanden lidt at kende. Det tager ca. 1½ times tid, og dine forældre skal med. Samtidig får du vores håndbog, Tjele ABC, der beskriver de regler, der er på skolen.

Du kan også tage kontakt til os eller booke et besøg her:

Se Tjele-ABC Mange mennesker opfatter efterskolerne som et sted, hvor der er mange regler. På Tjele Efterskole er der også regler, og du kan se det meste af det i Tjele ABC’en. Læs mere
Tilmeldingsformular Hvis du ønsker at starte på efterskolen, skal der udfyldes et ansøgningsskema, og vi skal have en underskrift fra både dig og din familie. Læs mere

Hvis du ønsker at starte på efterskolen, skal der udfyldes et ansøgningsskema, og vi skal have en underskrift fra både dig og din familie. Vi bruger et elektronisk ansøgningsskema, men hvis der er brug for et ansøgningsskema på papir, kan det også lade sig gøre. Der kan være mange spørgsmål, så det er vigtigt, at du kontakter os, så vi kan hjælpe dig.

Du skal være seriøs med dit linjefag

Du skal vælge et af vore linjefag, men du kan godt bytte, hvis linjefagslærerne synes det er OK. Vi vil naturligvis ikke tvinge dig til noget, men det er vigtigt, at du tager stilling, inden du melder dig ind. Linjefag er vigtige for os, og vi forventer, at du er seriøs med dit linjefag.

Indmeldelsesgebyr

Du skal være opmærksom på, at der er et indmeldelsesgebyr, som skal betales, når man skriver under. Det er vigtigt for os, og for dig, fordi vi så altid ved, hvor mange der seriøst ønsker plads. Det betyder også, at du er helt sikker på en plads, når indmeldelsesgebyret er betalt. Hvis du alligevel ikke ønsker at starte på skolen, får du ikke pengene tilbage.