Bordtennis

Udforsk

Bordtennis

Ta’ te’ Tjele og bliv en bedre bordtennisspiller!!

Tjele Efterskole er Danmarks første, største og førende bordtennis efterskole. Vi har i de sidste godt 10 år haft mere end 300 spillere fra Danmark, Færøerne, Grønland og Shetlandsøerne.

Se video

Landsholdsspillere

Mange af disse spillere er i dag landsholdsspillere for Færøerne, Grønland, Skotland og divisionsspillere i Danmark.
Men der er plads til alle, som synes det er sjovt at blive bedre til verdens hurtigste sport. Selvom du aldrig har spillet bordtennis før, vil du have det rigtig sjovt og blive udfordret på lige nøjagtig dit niveau.

Individuelle træningsplaner

Vi laver individuelle træningsplaner til dig. Træneren tilbyder bordtennis for både den øvede og gode bordtennisspiller, ligesom der er bordtennis for begyndere på Tjele Efterskole. Alle træner sammen tirsdag og torsdag. Derudover er der 2 træningspas, hvor man kan træne på Tjele Efterskole eller på Nørreå skolen, hvis man er interesseret. Ved disse pas kommer der spillere fra Team Nørreå og andre klubber og deltager i træningen, så niveauet bliver løftet.

Stævner og aktiviteter

Derudover er der mulighed for at deltage i træningslejre i Team Nørre Bordtennis. Mange tager også til stævner, hvor vi er afsted sammen som et hold. I løbet af året kommer vi ind på kost, forberedelse, mental træning, spilforståelse og de tekniske elementer i bordtennis.

Fantastisk træner

Michael Jørgensen er en ung fremadstormende træner, som både er tilknyttet Team Nørreå og det grønlandske landshold. Han er en ildsjæl og meget passioneret. Det er med andre ord en fremtidens mand inden for trænergerningen i bordtennis.

Suverænt sammenhold

Bordtennisspillerne har et fantastisk sammenhold. Der er altid super stemning til træning og vores vigtigste mål er et GODT OG SUNDT TRÆNINGSMILJØ MED RESPEKT FOR HINANDEN.
Sådan har det været i alle år, og det giver en enorm god energi til holdet.

Vi glæder os til at se dig

Har du spørgsmål til bordtennislinjen, er du altid velkommen til at kontakte os.
Vi glæder os til at se DIG på bordtennislinjen