Animation

Udforsk

Bliv skarp til animation – Tjele Efterskole

På linjen for animation på Tjele Efterskole lærer du at skabe animationsfilm fra ide til færdigt produkt. Undervisningen i animation tager udgangspunkt i øvelser og små film produktioner, og du lærer at fortælle en historie visuelt.
Det kræver ingen forudsætninger for at deltage ud over nysgerrighed og vilje til at lære. Undervisningen foregår i skolens eget animationslokale, hvor der er plads til praktiske/kreative arbejdsopgaver og computere.
Lærerne er 2. eller 3. års studerende fra The Animation Workshop i Viborg. TAW er den førende animationsskole i hele Nordeuropa, så du møder højt kvalificerede lærere. På animationslinjen bliver der endvidere mulighed for at besøge TAW.

Undervisningen i animation

Undervisningen i animation foregår to dage om ugen, med undervisere fra Animationsskolen i Viborg. Her er det undervisning med Mikkel Mainz.

Se video

Forudsætninger

Det kræver ikke de store evner inden for tegning at lave animation på vores efterskole. Du vil blive undervist i forskellige animations metoder, bla. stopmotion, cutout, traditionel 2D på papir, samt 3D animation i Autodesk Maya. Animation er tegning for tegning, der til sidst giver en illusion om liv.

Sådan laver du tyngde

Animation handler om at planlægge. Her ser du en arbejdsmodel for at få PinBall kuglen til at se realistisk ud.

Se video

Book et besøg

Hvis du gerne vil have en rundvisning på skolen, høre mere om linjefaget og hverdagen, vores to årlige udlandsture, mange arrangementer etc., kan du booke et besøg til Efterskolernes Dag søndag d. 27. september.