Hele den forgangne weekend var både et par elever og lærere i Kolding, for at deltage i den yderst populære “DanPumps” skakturnering. Der deltog hele 125 personer, mest danskere (og rigtig mange unge talenter!), men også både Tyskland, Frankrig, Ungarn, Italien og Indien var repræsenteret. Programmet var hårdt, med generelt 5 hårde og lange kampe, så de fleste var både glade og trætte søndag aften, da det sidste træk var spillet. Det blev faktisk udført af selveste hr. Højbjerg, der efter en hård start fik vist smagsprøver på sine store evner, og kørte to fine sejre hjem søndag!
Kaj gjorde det endnu bedre, og blev delt vinder af sin gruppe, efter generelt flot spil hele weekenden! Han var ellers uheldig at møde bl.a. tre andre meget lovende unge spillere, men præsterede alligevel langt over forventet!
Marcus, der allerede er gået meget frem, var også rigtig godt på vej efter de første to dage, men søndag ramte trætheden, og han havde med egne ord vist glemt hovedet i sengen. På trods af det, klarede han sig alligevel lidt over forventet!
En glimrende tur, og som en af de unge herrer sagde på turen hjem i går, syntes han folk altid var rigtig flinke og rare til sådanne turneringer! Således varede det fx lidt inden vi kom afsted dernede fra, fordi de unge havde travlt med at snakke med en tysk stormester!
Tak til Springeren Kolding for (endnu!) et rigtig vellykket arrangement, og de mange der gjorde det til en superfin weekend! /Allan